woensdag 1 april 2020

Een berichtje van juf Deborah.

Beste ouders, leerlingen, 
Om toch in beweging te blijven heb ik het een en ander bedacht. De dag dat jullie normaal LO hebben kunnen jullie kiezen uit  1 van onderstaande opdrachten:
1.     Op de site van www.spelles.nlstaat elke dag een programma met leuke fysieke opdrachten. Daarbij heb je een minimum aan materiaal nodig en is er voor ieder wat wils bij.  De dag dat jij een LO les zou hebben verwacht ik van jou dat jij twee van de activiteiten gaat ondernemen. ( mag gerust ook een activiteit van een andere dag zijn of een oefening dat je zelf bedacht hebt. ) 
Je mag dit gerust  filmen en mailen. 

2.     Vind je dansen leuk? Via de volgende link kan je naar een leuke dans gaan met instructies. De Megamaf Moev dans Er is een link voor de kleuters en eerste leerjaar https://www.youtube.com/watch?v=tW5dMB3Fbow&feature=youtu.been ook eentje voor de 2een 3egraad https://www.youtube.com/watch?v=h3aSS8msyCs&t=33s. Een filmpje mag je zeker eens doorsturen. 
Gebruik je tiktok regelmatig of just dance via internet dan is deze opdracht voor jou. Wat moet je doen? 1. maak een dansje 2. neem het op met je telefoon 3. mail een foto of filmpje

3.     Doe enkele huishoudelijke taken. Nu je thuis bent wil je best je ouders helpen in deze rare tijd. Dat is een hele mooie gedachte! En weet je, de beweging die je daar mee doet is nog goed voor je ook! 1. stofzuigen 2. je kamer opruimen 3. auto/fiets wassen 4. vaatwas uitladen 5. was sorteren/opvouwen enz. Doe dit op een leuke manier vb met een muziekje of al zingend, dansend …. 
Maak er een foto of filmpje van en stuur het maar door 😊

4.     Loop/stap 5000 stappen op een dag. Wat moet je doen? Op elke telefoon, I-pod zit tegenwoordig wel een stappenteller. Of heb je een fitbit? Dan moet je meteen, wanneer je uit bed komt, deze omdoen. Als jij je telefoon gebruikt, dan moet je die de gehele dag bij je houden. Maak een screenshot van je 5000 stappen en mail ze door.

Veel succes allemaal!  Niet te lang stilzitten, veel bewegen en ik ben al benieuwd naar jullie foto’s en filmpjes. 😊
Email: ibdewe@hotmail.com

Sportieve groetjes vanuit mijn kot
Juf Deborah 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten